Blog entry by Nieves Maria

Picture of Nieves Maria
by Nieves Maria - Saturday, 16 October 2021, 4:08 PM
Anyone in the world


billige fodboldtrøjer


Mohamed Salah og Sadio Mane har alle


Manchester City Tøj, Juventus Trøje, Fodboldtøj Til Børnhenderson har også mindre fodboldtrøjer gratis tryk forfølge en ny udfordring

Virgil van Dijk, Mohamed Salah og Sadio Mane har alle indgået de sidste to år af deres nuværende aftaler, og klubben søger også at binde dem på lukrative kontrakter.
Henderson har også mindre end to år tilbage af sin kontrakt, men der ser ikke ud til at have været meget bevægelse for at skrive under på en ny.
Ifølge The Athletic, mens der har været forhandlinger om Hendersons forlængelse af kontrakten, er der ikke gjort 'reelle fremskridt'.
manchester city tøj FSG er ivrige efter at belønne spillere, der er en integreret del af deres seneste præstation på banen, hvor Henderson er blevet sat på sidelinjen efter en skade.
Athletic hævder, at PSG og Atletico Madrid overvåger Hendersons situation med interesse i at forfølge sine tjenester.
Interesserede klubber kunne enten henvende sig til Liverpool i slutningen af ​​sæsonen 2021/22 på jagt efter en nedsat aftale.
juventus trøje Hvis de røde er villige til at risikere at miste deres anfører på en gratis transfer, vil der utvivlsomt være bejlere i 2023 på trods af hans alder og nylige skader.
fodboldtøj til børn Henderson bliver 33, når hans nuværende Liverpool -aftale slutter, hvilket kan være i klubbens tankegang under forhandlinger om en forlængelse.
Mauricio Pochettino har tilføjet Georginio Wijnaldum til sin trup, efter at den hollandske landsmand ikke kunne nå til enighed om en ny kontrakt på Anfield.
Da Liverpool angiveligt er interesseret i at underskrive en ny midtbane til sommer, er det måske med henblik på at udskifte Henderson på sigt.
Selvom Henderson nu er på den forkerte side af 30, er han et kritisk medlem af Klopps omklædningsrum og stadig en spiller i topklasse på banen.
Måske kan en tilgang fra en oversøisk klub på dette stadie af hans karriere friste Henderson til at forfølge en ny udfordring.

fotbollströja barn

fodboldtrøjer med tryk